*

HeikkiRinnemaa MoHei. :)

Pilvet osin liukuu taivaalla.

  • Pilvet osin liukuu taivaalla.

:)

 

Tulee keittiön ikkunan ääressä katseltua noita pilviä ajan kuluksi ja eilen tuli mieleen että pilvet tavallaan välillä liukuvat ilmakerroksen päällä. Sitä on aina ajatellut että pilvet liikkuu tuulen mukana, mutta usein pilvet on alapuolelta tasaisia ja yläpuoli on monenlainen, lumivuoria, pumpulikasvoja, yms.

Jatta alapuolen tasaisuus kertonee osittain sitä että niiden alla on ilmakerros jota myöten pilvet osittain liukuu mutta ei välttämättä samaa vauhtia kuin se ilmakerros itsessään.

Pitäisi olla ilmanliikkeiden kuvausmekanismi niin voisi seurata miten ilmakerros maanpinnalla jarruuntuu puista ja taloista ja minkälaisia pyörteitä yms. syntyykään kyseisistä virtauksista, se voisi olla mielenkintoista katsottavaa.

Nyt joutuu käyttämään mielikuvitusta, no mielenkiintoista sekin on mielikuvituksen käyttö ja eikäpä ole kaikki kuvat ja tapahtumat valmiina,,jää ajattelulle ja havainnolle sijaa,,:)

 

Tänä kesä on ollut pilvibongauksen suhteen hieno kesä, paljon erilaisia muotoja ja värejä. Ukkospilvet vain olleet vähissä. :)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset